pirmdiena, 2011. gada 21. februāris

Sīkumi

Daži krikumi iz manas nedēļas nogales:
19. februāra rītā tapa mans pirmais hačapuri (biezpienmaize gruzīnu gaumē). Drošības pēc iedevu pagaršot arī gruzīnam, kurš apstiprināja, ka esot tieši tā, kā vajag! Tas nozīmē, ka esmu gatava šo kulinārijas brīnumu ražot arī Latvijā.
Mīkla - 2 olas, maconi (LV variantā varētu būt tīrkultūra) un milti.
Pildījums - siers, 1 ola, 1 ēd.k. kausēts sviests.
Process - mīklu sadala četrās daļās. Katru no tām izveltnē, piepilda ar sieru, aizloka ciet, izveltnē pannas izmērā un cel. Gaužām vienkārši, bet nu ļoooti gardi.



Pēc nelielās rīta vingrošanas pa virtuvi - brauciens uz Tbilisi. Šokolādes kūka un Īru kafija Zaņu dienai par godu:

Tam sekoja uzrāpiens Narikalas cietoksnī un nedaudz piesnigusi pilsēta pie kājām:

Tajā vakarā jau sāka snigt, bet no rīta skats pa manu logu bija lūk šāds:

Diemžēl drīz vien sniegs pārtapa lietū, bet vismaz uz dažām stundām bija skaisti... Bet mana vakara nodarbes rezultāts ir lūk kāds:
Pirmie soļi modelīna izmantošanā. Tāds sarkans sanāca mans pirmais "adījums". Darbojos kādas stundas 4, bet galva jau ir pilna ar jaunām radošām idejām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru