trešdiena, 2011. gada 30. marts

5, 4, 3, 2 ...1!

+/- pēdējā nedēļa Gruzijā iesākusies silti un pavasarīgi. Vēl arī protams jāpiemin jautra un skaļa (un nākošās dienas bez balss) futbola skatīšanās un līdzi jušana Gruzijas komandai spēlē pret Horvātiju "Dinamo" stadionā nedēļas nogalē. Gruzija iesita vienīgos vārtus spēles pēdējā minūtē un vārtsargs (mans favorīts) - vienkārši zelta vērts! Nekad nedomāju, ka es tā jutīšu līdzi šai spēlei, bet, ko tik Gruzija ar cilvēku neizdara :)

Pirmdienas rīta pastaiga/ sauļošanas/ sildīšanās ar Janu Rustavi parkā.

Te tagad ārā tāds pavasaris, zied mandeles un aprikozes un prāts uz strādāšanu nemaz vairs nenesas. Tomēr laiku pa laikam mēģinu sevi pievērst darbam. Darāmo darbu sarakstiņš, kas attiecas uz pienākumiem organizācijā, manā plānotājā ievērojami sarucis, jo izveidotie kontakti un mājas lapas administratīvās lietas jau nodotas nākošajiem atbildīgajiem, Youthpass un EVS fināla atskaite uzrakstīta un nosūtīta, raksts avīzē publicēts, vēl jāpārrunā detaļas par jauniešu apmaiņas projektu oktobrī un jāturpina darbs pie sava projekta gala rezultāta.
Savā sarakstā, kuru izveidoju apmēram pirms mēneša, biju ierakstījusi arī četras vietas, ko līdz prombraukšanai gribu vēl apmeklēt. 2 (Bakuriani ziemā un vēlreiz Gudautri) jau atķeksētas, brauciens uz Telavi ieplānots šajā nedēļas nogalē, bet uz Kazbegi, šķiet, aizbraukšu nākamreiz, kad nu iegriezīšos Gruzijā.
Citas lietas, kas vēl darāmas - jāatsveicinās no jauniegūtajiem draugiem (daļēji jau tiek darīts), jāuzcep šokolādes kūka (tūliņ eju uz veikalu pēc produktiem un tad mājās - cept), jāaiziet uz baņu (vēl nezinu vai sanāks, bet varbūt tomēr), jāsagādā kārumi mājās vešanai (to nu noteikti neaizmirsīšu).

Tā kā daži brīvprātīgie dodas mājās jau rītnakt, šovakar ir atvadu pasākums onkuļa Gias mājā. Tad jau ziņošu, kā mums tur gāja un kā garšoja mana šokolādes kūka :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru