ceturtdiena, 2010. gada 3. jūnijs

Pēc 3 dienām paceļos

Somas puskrāmētas un darbi pusdarīti. Pirms brīža atnācu no sporta nodarbības, kur uz treneres draudzīgo saucienu - uz tikšanos nākošnedēļ, atbildēju - uz tikšanos 2011. gada aprīlī! :) Blociņā krājas ceļavārdi un laba vēlējumi, bet pirmdien šajā laikā jau sēdēšu lidmašīnā!

2 komentāri:

  1. ko tur daudz, vniekari lec lidenee un nedomaa tik daudz, bus labi! :)
    es ar 7.lecu lidenee uz norgi atkal, julija jau bus apalsh gads! laks skrien atri un neko nemanisi, ka jau viss bus pagajis :)
    ta ari neesi man izstastijusi, kapec tur dodies un ko tur tik ilgi sadariisi!!!!!!



    p.s. laba ideja par blogu, man patik!

    AtbildētDzēst
  2. Tātad, tiek, kas joprojām jautā - ko es tur darīšu? Atbilde - būšu daļa no jauniešu organizācijas "Georgian Youth for Europa", kas atrodas 3. lielākajā pilsētā Gruzijā - Rustavi. Palīdzēšu kā nu spēču un cik nu ļaus - gan pie mājas lapas informācijas atjaunošanas, gan dažādiem vietējiem un starptautiskiem projektiem. Pa vidu tam darbošos ar jauniešiem dažādos dienas centros, palīdzēšu praktizēt angļu valodu, nu vārdu sakot - kuplināšu šīs valsts iedzīvotāju ikdienu ar savu klātbūtni un viņi kuplinās manējo! Pie reizes arī jāsaka paldies sponsoriem - Eiropas Savienībai par tik lielisku programmu kā "Jaunatne darbībā" un "Eiropas brīvprātīgais darbs"! :)

    AtbildētDzēst